Пресконференція автора сорту української синьо-жовтої кукурудзи – Михайла Нагорняка (трансляція завершена)

Перегляди: 457

Михайло Нагорняк хоче надихнути місцеві громади для проведення всеукраїнських фестивалів кукурудзи та популяризувати місцеві крафтові виробництва. Михайло планує об’їхати всю Україну із важливою метою, щоб український продукт, суперсолодка, тип SuperSweet, синьо-жовта цукрова кукурудза, вирощувалася від Закарпаття до Луганська, і від Криму з Одесою до Волині та Чернігова.

Поїздки, зустрічі та прес-конференції із місцевими активістами, ЗМІ, радіо, телебачення, планується проводити до літа 2024 року по всій Україні, а на 24 серпня 2024 року планують провести із найактивнішими громадами Фестиваль кукурудзи — Korn Fest!

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Михайло Нагорняк, та його стартап -компанія Мнагор створили першу в Європі кукурудзу із фіолетовими суперсолодкими зернами, сорт почали називати Український Біколор, адже має сині та жовті кольори на качані. Сорт вже став сенсацією, про нього написали відомі ЗМІ та показали сюжети на телебаченні та радіо.