Кузьменко вимагає гарантувати безпеку дітей у розважальних закладах Кіровоградщини

Перегляди: 886

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко попросив рятувальників якісно перевірити пожежну безпеку в розважальних закладах області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

25 березня у російському місті Кемерове загорівся торговий центр «Зимова вишня». Згідно з офіційними даними, на місці пожежі виявили 64 тіла.

Про це він заявив на апаратній нараді сьогодні, 2 квітня, передає кореспондент CBN.

«Через трагедію, яка сталася у Кемерово, нині в Україні - часткове зняття обмеження перевірок стану пожежних систем на об’єктах, де є багато людей, які перебувають на різних поверхах, – сказав Кузьменко. - Це кінотеатри, супермаркети, розважальні заклади, школи, лікарні, дитсадки. Графіки перевірок опубліковані на сайті ДСНС області. Прошу перевірити, і, де треба навести лад, – зробити це. Треба забезпечити безпеку дітей на наших об’єктах».

Читайте також: Інструкція з виживання: що робити, якщо в торговому центрі або кінотеатрі почалася пожежа

Нагадаємо, у Кропивницькому рятувальники спільно з представниками ЗМІ перевірили ТЦ «Плазма» щодо дотримання вимог пожежної безпеки. Перевірка пройшла успішно, дії персоналу та заходи евакуації були організовані на високому рівні, усі системи протипожежного захисту та оповіщення спрацювали належним чином.

2 квітня о 12:00 Управління ДСНС в області проведе перевірку щодо дотримання вимог пожежної безпеки у ТРЦ Depo’t center.