Троюрідна сестра обвинуваченої у вбивстві доньки кропивничанки: «Я не вірю, що це зробила вона»

Перегляди: 4693

Троюрідна сестра обвинуваченої у вбивстві своєї доньки Олени Добродій з Кропивницького Ольга Синьова не вірить у те, що це зробила вона.

Про це Синьова заявила у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ви ж коли пишете, не розбираєтесь у тому, що відбувалося в родині, як вони жили. Я особисто зовсім не впевнена, що це зробила саме Олена», - сказала троюрідна сестра обвинуваченої.

Вона також додала, що Олена Добродій не знаходилася вдома, її зразу з Одеси доставили до психіатричної лікарні в селищі Новому. При цьому Ольга Синьова відмовилася назвати діагноз сестри.

«Я не вповноважена озвучувати діагноз до суду. А от те, що ви написали, що вона буцімто була вдома, - за даними сусідів, - то це неправда, - заявила Синьова. - Подумайте логічно: якщо її визнали неосудною - до речі, такою може визнати лише суд, а не експертиза, експертиза лише встановлює захворювання, - то як вона могла бути вдома? Що ж стосується захворювання - ну, коли її відвезли до лікарні, то, напевно ж, якісь порушення у психіці все-таки є».

Ольга Синьова вважає, що зарано ставити крапку в цій історії. Вона також розповіла деталі сімейного життя Олени Добродій, яке, за її словами, було зовсім не простим. Як стверджує сестра Добродій, у родині траплялися сварки.

Ольга Синьова стверджує, що Олена Добродій підписала зізнання у вбивстві, не розуміючи, що саме вона підписує: «Їй поклали документ, сказали підписати. Вона в той момент узагалі думала, що то постанова про арешт. Адвоката поруч не було, а сама вона перебувала у такому стані, в якому важко щось усвідомлювати. Дуже просто знайти цапа-відбувайла, от і знайшли».

Рідний батько вбитої дівчинки, за інформацією Синьової, наразі живе в Криму. Вітчим - у Кропивницькому.

Нагадаємо, дванадцятирічна кропивничанка Катерина Добродій 8 грудня 2017 року нібито пішла до школи, однак там не з’явилася. Протягом цих днів дівчинку шукали поліція, військові та кілька десятків добровольців.

12 грудня тіло дівчинки знайшли неподалік бази відпочинку в Обознівці Кіровоградського району. Того ж дня за підозрою в умисному вбивстві затримали її матір Олену Добродій.

14 грудня Кіровський районний суд Кропивницького вирішив узяти підозрювану під варту строком на 60 діб без права внесення застави. Жінці загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

За клопотанням слідчого, рішенням Ленінського районного суду підозрювану направили до Одеського обласного медичного центру психологічного здоров’я з метою проведення судово-психіатричної експертизи. Наразі справу передали на розгляд до суду.