Над «вильотом» кропивницької «Зірки» з Прем’єр-ліги позловтішалися в іншому клубі

Перегляди: 958

Президент ФК «Інгулець» (Петрівський район) Олександр Поворознюк запросив футболістів «Зірки» до пекла.

Його заяву оприлюднила прес-служба клубу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми раді вітати в змаганнях ПФЛ наших земляків "Зірку", – сказав Поворознюк. – Звичайно, хотілося б зустрітися із цим колективом в змаганнях УПЛ протягом наступного чемпіонату, але у нас не склалося, тому пробуватимемо свої сили у змаганнях ПФЛ. Ми переконані, що обидва дербі з “Зіркою” викличуть чималий інтерес серед уболівальників. А ми зі свого боку обіцяємо гідний бій цьому принциповому для нас опоненту, легко “Зірці” не буде точно. Одним словом, “Зірко” – ласкаво просимо до пекла!»

У прес-службі також зазначили: «Саме нинішній головний тренер “Інгульця” Сергій Лавриненко вивів “Зірку” до УПЛ у 2016 році, але після цього наставника без пояснення причин звільнили на старті сезону в Прем’єр-Лізі. Команда з Кропивницького протрималася серед еліти лише два сезони».

Нагадаємо, у матчі-відповіді за право зіграти наступного сезону в Українській Прем’єр-Лізі, який відбувся 27 травня в Чернігові, кропивницька «Зірка» програла і залишила елітний дивізіон українського футболу.