У Дніпрі рятують життя військовому з Кропивницького, який накрив собою доньку (ВІДЕО)

Перегляди: 1291

П'ятьох поранених військовослужбовців гелікоптером евакуювали з передової і доправили до Дніпровської лікарні ім. Мечникова протягом вихідних.

Загрози життю трьох поранених немає, передає «5 канал». Вони перебувають у стані середньої тяжкості. А ще двоє − у вкрай тяжкому стані.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

48-річному військовослужбовцеві уламок снаряда влучив у голову під час обстрілу під селищем Нікольське на Донеччині. Чоловік накрив собою 26-річну дочку, яка служить у ЗСУ медиком.

Батько й донька родом із Кропивницького. Нині пораненого вже прооперували − у нього набряк мозку. Ще одного 35-річного військовослужбовця з Харківщини поцілив снайпер. Медики намагаються стабілізувати його стан.

«Украй важке поранення у батька. Ви бачите – велика гематома, він своїм тілом прикрив свою доньку, проте стан такий тяжкий, що доведеться не одну добу проходити лікування у реанімаційному відділенні, − зазначив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко. - Інший потерпілий зазнав поранення в голову. Поламані кістки черепа, є метал в голові. Украй важкий».

https://www.youtube.com/watch?v=JCs7_DT-AZE