«Дніпро-Кіровоград» купить насосні станції за понад 7,5 мільйона євро

Перегляди: 2006

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» уклало контракт на постачання та монтаж насосних станцій водопроводу оціночною вартістю 7 519 774,48 євро.

Про це CBN повідомили на підприємстві.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дніпро-Кіровоград» уклав цей контракт у процесі реалізації проекту співпраці з Міжнародним банком реконструкції та розвитку. Станції постачатиме ТОВ «ІБК "Євротехнології"».

Відповідно до контракту, передбачена поставка та монтаж насосного обладнання Grundfos на водопровідних насосних станціях магістрального районного водогону в містах Світловодськ, Олександрія, Знам’янка та Кропивницький.

«Заміна громіздкого та енергоємного обладнання, розрахованого на значно більший обсяг водоспоживання, на сучасні насосні агрегати з частотними перетворювачами дасть змогу зменшити фізичний знос насосів та дозволить економити електроенергію», - відзначили на ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Реконструкція об’єктів, крім заміни насосного обладнання, передбачає заміну запірної арматури, електрообладнання, впровадження комплексної автоматизації системи управління технологічним обладнанням за допомогою вимірювального обладнання (лічильників, рівнемірів, датчиків тиску).

На водопровідних насосних станціях «Олександрія» і «Знам’янка» змонтують електролізні установки Grundfos, призначені для власного виробництва гіпохлориту натрія, який використовується для знезараження води при її транспортуванні.

Нагадаємо, у Кропивницькому почали реконструкцію водогону від «вводу» в місто до самого центру.