Єдина спортивна газета Кіровоградщини призупинила свою діяльність

Перегляди: 1119

Тижневик «Спортревю New» призупиняє свою діяльність.

Про це на своєму сайті «Спортрепортер» повідомив головний редактор газети Юрій Ілючек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Так сталося, що ви тримаєте в руках, можливо, останній номер газети «Спортревю New». У наш нестабільний і мінливий час припинення випуску такої маленької, за вселенськими масштабами, газети нікого не здивує, - йдеться у дописі. - Ми були іміджевою частиною проекту ФК "Зірка" в еліті українського футболу, який з вильотом команди в нижчий дивізіон підійшов до свого кінця. Разом ми пройшли цей зоряний шлях чудового тріумфу, радості, чергового зльоту в число найсильніших, другої перемоги над київським «Динамо», боротьби за виживання і цілковитого розчарування від невдачі. Тепер в умовах оптимізації витрат можна зрозуміти нашого засновника, президента ФК "Зірка" Максима Березкіна, який запропонував нам постаратися самим знайти нового інвестора для видання, в яке було вкладено чималі кошти. І ми вдячні Максиму Станіславовичу за те, що повірив у наші сили, дав можливість реалізувати свої задуми і за три роки вивести спочатку кіровоградський, а потім кропивницький спортивний тижневик на рівень триразового переможця конкурсу НОК України в номінації "Краща газета країни"».

«Що стосується моїх подальших планів, то постараюся вдихнути нове життя у власний спортивний інтернет-портал Sportreporter.com.ua, де обов'язково будуть авторські матеріали та звіти з прийдешніх юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі, на яких отримав запрошення попрацювати, - написав також Юрій Ілючек. - Хочу реалізувати давню мрію про школу молодих спортивних журналістів, яку планую відкрити у вересні, продовжу готувати спортивні матеріали для газети "Україна-Центр" і щоденні спортивні новини для Центральноукраїнського бюро новин (СВN). Ну і з прес-служби ФК "Зірка" я нікуди не йду. Так що зі спортивного шляху тимчасові труднощі мене не звернуть. Але я все ж сподіваюся, що ми з вами ще зустрінемося на сторінках газети "Спортревю New"».

Нагадаємо, редактор газети «Спортревю New» та позаштатний автор CBN Юрій Ілючек став кращим журналістом Кіровоградської області.

«Зірка» 27 травня програла на виїзді чернігівській «Десні» й залишила елітний дивізіон українського футболу.

Президент клубу Максим Березкін заявив, що команда гратиме в першій лізі.