У Новоукраїнському районі з’явився майданчик для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 2574

У селі Рівне Новоукраїнського району відкрили перше у районі футбольне поле зі штучним покриттям сьогодні, 21 червня.

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко привітав з цією подією місцевих жителів, а також тих, для кого будувався цей майданчик, – вихованців шкіл, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Поле збудували на території Рівненської школи №5. Хоч воно і призначене для футболу, використовувати його можна і для ігор у волейбол та баскетбол.

Вартість проекту – півтора мільйона гривень, їх виділили з державного фонду регіонального розвитку і місцевого бюджету. Крім того, тамтешні підприємці облаштували міні-арену, аби глядачі могли підтримувати спортсменів під час ігор.

«Будівництво футбольних полів в області продовжується, – наголосив Сергій Кузьменко. - І радує те, що ми не просто реалізували цей проект, а створили місце, куди готові приходити діти. Роботи виконані на високому рівні, перебувати на полі комфортно. У цьому місяці ми, як і обіцяли, збудували перші поля і сподіваємося, що їхня кількість ще збільшуватиметься. Ми працюємо над тим, щоб діти мали можливість займатися спортом і були здоровими».

Нагадаємо, аналогічне міні-футбольне поле відкрили сьогодні й на території Добровеличківського навчально-виховного об’єднання. Проект реалізували у рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України».