На Кіровоградщині оголосили конкурс на розробку логотипу до відзначення дня народження Сухомлинського

Перегляди: 1598

У Кіровоградській області оголосили конкурс на розробку логотипу до відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського.

Про це CBN повідомили у прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Логотипом може бути будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність події - 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського; графічний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований з зображенням, літерами, цифрами, словами чи без них.

Вимоги до логотипу:

- оригінальність (зображення має бути особливим, не має наслідувати інші логотипи);

- асоціативність, художність та естетичність;

- композиційність (взаєморозташування графічних символів, тексту), кольорове рішення (не більше п’яти кольорів);

- адаптивність (можливість використання логотипа в чорно-білому та кольоровому варіантах на різних носіях);

- універсальність;

- функціональність.

Конкурс проводиться у два етапи: І етап - до 1 липня 2018 року, ІІ - до 15 липня. Один учасник може представити на конкурс кілька проектів (але не більше трьох).

Для участі у І етапі Конкурсу надсилаються заявки за формою, що додається. Заявки, що не відповідають вказаним вимогам, не розглядатимуться.

Конкурсні роботи надсилаються або подаються на розгляд в електронному та друкованому вигляді до комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського», який розташований за адресою: вул. Велика Перспективна, 39, м. Кропивницький, 25006, та в електронному вигляді на адресу koippo@ukr.net (з поміткою «На конкурс»).

Конкурсна комісія розгляне подані учасниками заявки та визначить переможців І етапу конкурсу, які отримають допуск до ІІ етапу.

Переможців ІІ етапу, які посядуть І, ІІ та ІІІ місця, нагородять цінними подарунками і дипломами обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко перевірив, як у селищі Павлиш Онуфріївського району триває підготовка до святкування сторіччя від дня народження Василя Сухомлинського.

Відзначення планується на 28 вересня 2018 року.

Держава планує випустити пам’ятну монету до 100-річчя ювілею педагога «Серце віддаю дітям».

Василь Сухомлинський – український радянський педагог, публіцист, письменник, поет. Заслужений вчитель УРСР. Кандидат педагогічних наук У 1948 році Сухомлинський став директором Павлиської середньої школи і працював на цій посаді 23 роки (до кінця життя).

Василь Сухомлинський написав 48 монографій, понад 600 статей, 1500 оповідань і казок для дітей.