У Кропивницькому відбудеться акція «Свобода варта того, щоб за неї боротися»

Перегляди: 1900

28 червня, о 9.00, на площі Героїв Майдану в Кропивницькому відбудеться акція «Свобода варта того, щоб за неї боротися».

Про це у Facebook повідомила волонтерка Оксана Червоная, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час акції відбудеться молебень за Україну, який проведе єпископ Кропивницький і Голованівський владика Марк.

«Це акція на підтримку тих, хто був, є, і залишається у боротьбі за свободу України. Саме в День Конституції ми мусимо привернути увагу громадян до грубого та цинічного порушення прав і свобод наших співвітчизників, незалежно від того, де громадяни України перебувають - на окупованих територіях, у полоні, рахуються зниклими безвісти чи знаходяться в тюрмах РФ та анексованого Криму, - пише волонтерка. - Саме зараз, коли вся світова увага прикута до Чемпіонату Світу з футболу, коли європейські лідери ще не визначилися, чи поїдуть вони на закриття чемпіонату, та ні критичний стан, ні голодування українців не змушує тих, на кого ми так сподіваємося, звернути увагу і вплинути на агресора - мусимо кричати про жорстоке порушення прав і свобод громадян України».

Нагадаємо, кропивницькі спецпризначенці Олександр Коріньков і Сергій Глондар перебувають у полоні більше трьох років.