Мер Кропивницького перевірив, як ремонтують дороги в місті (ФОТО)

Перегляди: 1192

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович разом із керівником міського управління житлово-комунального господарства Віктором Кухаренком перевірив, як тривають ремонтні роботи на вулицях обласного центру сьогодні, 2 липня.

Загалом інспекція пройшла на шести вулицях, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На вулиці Чорновола від площі Богдана Хмельницького до вулиці Євгена Чикаленка триває середній поточний ремонт. Аби не заважати роботам, проїзд транспорту обмежуватимуть. Поточний ремонт проводять і на найбільш важких ділянках на вулиці Сиваській.

По вулиці Великій Перспективній біля пам’ятника «Ангела-охоронця» замінять світлофори на звукові, облаштують пандуси.

На вулиці Короленка нині укладають бордюрний камінь.

По вулиці Великій Пермській облаштували тротуар, втім, як помітив міський голова, роботи виконали не надто якісно. Тому у підрядників роботу не приймуть доти, доки працівники не виправлять недоліки.

По вулиці Преображенській укладають новий асфальт на тротуарі.

Як пояснив Андрій Райкович, на виїзній нараді виявляли, перш за все, недоліки, а також переконувалися, що роботи розпочаті й підрядники налаштовані на їхнє виконання.

«Є системні зауваження до підрядників, які ми будемо вимагати усувати. Далі при ремонтах першочергово будемо приділяти увагу магістральним напрямкам, якими рухається громадський транспорт. Також у цьому році розпочнемо будівельно-монтажні роботи на арці, а також провулку Об’їздному. Це надскладні об’єкти», – наголосив Андрій Райкович.