Прокуратура стверджує, що кропивничанин тричі вдарив депутата міськради

Перегляди: 1119

Житель Кропивницького Олексій Пашковський тричі вдарив депутата міськради Анатолія Ларіна 24 червня.

Про це йдеться в офіційному повідомленні прокуратури області, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Інцидент мав місце 24 червня 2018 року між приватною особою та депутатом біля адвокатського офісу останнього. 39-річний чоловік наніс три удари кулаком в область грудної клітини депутата», - сказано в повідомленні.

Пашковському оголосили підозру за ч. 2 ст. 350 КК України (погроза або насильство щодо службової особи). Слідство триває. Досудове розслідування здійснює Кропивницький відділ поліції Головного Управління Національної поліції в області.

Нагадаємо, між кропивничанином Олексієм Пашковським та депутатом міськради, адвокатом Анатолієм Ларіним стався конфлікт. Ларін звинувачує Пашковського в побитті та погрозах, останній стверджує, що лише штовхнув депутата.

Як стверджує Пашковський, він обурився через рішення земельної комісії міської ради віддати ділянку в рекреаційній зоні під забудову. У земельній комісії міськради, до рішення якої апелював кропивничанин, конфлікт пояснили спробою маніпулювати громадською думкою.