Двоє братів-близнюків тероризують райцентр на Кіровоградщині

Перегляди: 2497

Двоє братів-близнюків тримають у страху Олександрівку.

Про це пише «Народне слово».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Аби розібратися у ситуації, журналісти «НС» завітали до Олександрівки, де на час приїзду вже зібралися у приміщенні райдержадміністрації майже 30 громадян. Зібралися, щоб вирішити, що ж робити з тими братами. На зібранні були присутні навіть голова РДА Ольга Борота та начальник тамтешнього відділу поліції майор Володимир Кучер.

Як з’ясувалося, брати колись працювали у (ще) міліції помічниками дільничного, мали звання рядових. Але хлопців звільнили, бо їхні дії йшли врозріз з вимогами до роботи працівників правоохоронних органів.

За словами жителів Олександрівки, кілька днів тому на випускному вечорі брати побили одного з батьків випускників, але той не пішов скаржитися у поліцію. Їхня брутальна поведінка проявляється у ставленні до святинь – вони можуть пиячити на церковному подвір’ї, чіплятися до дівчат, принести до магазину і викинути там сміття, бо їм нечемно відповіла продавчиня.

Численні протоколи, які на них складає поліція, вони оскаржують у суді. Наразі проводиться судове слідство за заподіяння братами тілесних ушкоджень та хуліганство. Але молодики продали корів і внесли 60 тисяч гривень. А засідання щоразу відкладаються через неявку або адвоката підозрюваних, то через відсутність їх самих. Але завжди вони приносять довідки про те, що хворіли.