Кропивницька «Зірка» почне чемпіонат у Першій лізі матчем із «Волинню»

Перегляди: 884

Вчора, 9 липня, відбулося жеребкування команд Першої ліги, і став відомий календар матчів другого за значенням українського футбольного дивізіону.

Як повідомили CBN у прес-службі ФК «Зірка», на старт чергового сезону вийдуть 16 команд, адже «Фенікс» (Буча), який мав стати правонаступником кам’янської «Сталі», так і не відродився через відсутність коштів, а одеський «Чорноморець» гратиму в Прем’єр-Лізі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший свій матч «Зірка» проведе в рідних стінах 21 липня проти луцької «Волині».

Дербі Кіровоградщини між «зірковими» та петрівським «Інгульцем» буде 1 вересня також у Кропивницькому.

Взагалі в першому колі кропивничани прийматимуть на своєму полі майже всіх номінальних фаворитів. 4 серпня – ФК «Дніпро-1», 15 вересня – ковалівський «Колос», 21 вересня – «Металіст 1925», 30 вересня – «Рух» (Винники), і лише з «Агробізнесом» підопічні Андрія Горбаня поміряються силами на виїзді в заключному турі цього року 27 жовтня.

З повним календарем матчів можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, кропивницька «Зірка» перемогла «Кремінь» з Кременчука. Кропивничани здобули першу перемогу в оновленому складі під керівництвом Андрія Горбаня.