Мистецький фестиваль у Кропивницькому цьогоріч представить спеціальну дитячу програму

Перегляди: 1162

У 2018 році Нaціoнaльний мистецький фестивaль «Кpoпивницький» представить спеціальну програму для дітей.

Про це CBN розповіла помічниця народного депутата України Олександра Горбунова Валентина Бойко-Чирва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Експеримент мистецького фестивалю-2017, коли програма була адресована здебільшого молоді, але яку добре сприйняли люди різних вікових та соціальних груп, довів, що цільова група глядачів надзвичайно широка. Цього разу фестиваль готує спеціальну програму для дітей. Таким чином, віковий ценз глядачів заходу "Кропивницький – 2018" - від 5 до 105 років», - сказала вона.

Дитяча програма буде різноманітною. До неї, зокрема, ввійдуть:

- вулична вистава Львівського театру «Воскресіння» «Принцеса та людожер» - про справедливість та перемогу людяності, перемогу добра над злом;

- інтерактиви клоунів з Києва та Львова на вулицях та площах міста;

- дитяча вистава «Кіт, котрий гуляє сам по собі» театру «ТАМ» з Вінниці.

Крім того, у дні фестивалю з гаслом «Герої серед нас» у дитячих відділеннях лікарень Кропивницького відбудуться виступи «лікарняних клоунів». Вони приїдуть з різних міст України, щоб за допомогою арт-терапії підтримати малят.

Нагадаємо, проведення фестивалю попередньо запланували на період з 29 серпня по 2 вересня. В державному бюджеті передбачили на нього 7,5 млн грн.