Мистецький фестиваль у Кропивницькому розкаже про героїв, які живуть серед нас

Перегляди: 1016

Важливою смисловою частиною Нaціoнaльного мистецького фестивaлю «Кpoпивницький» у 2018 році стане спеціальна соціальна програма «Герої серед нас», яка представить яскраві приклади особистого героїзму та самопожертви.

Про це CBN повідомили організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гасло фестивалю 2018 року – «Герої серед нас» - розкриває сутність програми, що націлена на людину-героя, людину героїчних вчинків та героїчної долі, яка не демонструє своє геройство, яка схожа на будь-кого з нас.

Усі вистави, концерти, літературна програма, арт-пленер, круглі столи, конференції та презентації мають на меті розкрити тему індивідуального героїзму, історії людей високих помислів, рішучих дій та вчинків на користь іншим людям, на користь держави. Тема «повсякденного патріотизму» розкриється на фестивалі через найрізноманітніші види, форми та жанри сучасного мистецтва.

У підсумку сама культура стане сучасним героєм.

Програма оголошена та проходить у Кропивницькому та у всій Кіровоградській області. Героєм може стати кожен, хто зробив вибір між бездіяльністю і дією, між байдужістю і суспільною активністю, хто врятував чуже життя і захистив Батьківщину.

Як стало відомо редакції з власних джерел, про кожного героя покажуть відеоролик. Зокрема гостям та учасникам фестивалю презентують сюжет про жителя Світловодська, який не дав потонути дитині.

Нагадаємо, у рамках Нaціoнaльного мистецького фестивaлю «Кpoпивницький» у 2018 році два дні поспіль виступатимуть популярні виконавці і гурти. Проведення фестивалю попередньо запланували на період з 29 серпня по 2 вересня. У державному бюджеті передбачили на нього 7,5 млн грн.