Кропивницькі депутати затвердили Програму збереження зелених насаджень у місті

Перегляди: 790

Під час засідання сесії міської ради Кропивницького депутатський корпус затвердив Програму розвитку та збереження зелених насаджень у місті на 2018-2021 роки.

Про це CBN повідомила прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Програма направлена на збереження та поновлення зелених насаджень, розробку планів реконструкції і розвиток зелених насаджень, а також на покращення зовнішньої привабливості вулиць та місць загального громадського користування.

«Озеленення міста – це комплексна робота, яка охоплює планування, нормування, проектування, будівництво, утримання об’єктів зеленого будівництва, розвиток розсадницького господарства», - зазначив керівник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко.

Першочерговими цілями в цьому напрямку є: проведення інвентаризації зелених насаджень, проведення заходів, пов’язаних з озелененням міста, відведення земельних ділянок для створення розсадника, парків, скверів на території міста, впровадження сучасних систем поливу.

Нагадаємо, 12 липня у Кропивницькому протестували проти знищення зелених насаджень.