Як виглядає центр Кропивницького одразу після рейду проти стихійної торгівлі й через 2 години (ФОТО)

Перегляди: 4092

Через дві години після рейду проти стихійної торгівлі у Кропивницькому сьогодні, 17 липня, торговці повертаються на «свої» місця.

Перші три знімки кореспондент CBN зробив близько 10 ранку, коли рейд щойно завершився. Стихійних торговців на тротуарі майже немає. На вулиці Пашутінській під легальними торговими рядами ніхто нічого не продає. Біля салону «Укрзолото» на Преображенській - лише жебрак.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Друга порція світлин - це близько 12:00. На тротуарі знову примостилися продавці різноманітних продуктів, овочів, фруктів тощо. На Пашутінській торгівля розгорнулася по обидва боки вулиці. Біля «Укрзолота» на Преображенській жебрака вже немає, натомість дві бабці виклали свій крам.

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня, о 9:00 представники управління торгівлі міськради Кропивницького, поліції, спецінспекції та міської дружини провели черговий рейд з «вилову» несумлінних торговців з тротуару та зупинки перед центральним ринком.