Заступник мера Кропивницького обурився «політиканством, яке заважає робити місто кращим»

Перегляди: 1710

Заступник міського голови Олександр Мосін вбачає, що людей, які живуть на вулиці Тютюшкіна, ввели в оману.

На прес-конференції сьогодні, 20 липня, він заявив, що людей підбиває екс-кадидат у депутати міськради Олександр Крившенко, який має види на депутатство від цього району, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Мосіна, серед 30 присутніх на вчорашній зустрічі лише 10 були мешканцями вулиці. Людей збурювали «троє - п’ятеро так званих активістів», які виступали проти прокладання семиметрової дороги.

Заступник мера наголосив, що усім, хто забажав, він власноруч переміряв відстані біля будинків і розповів, де що буде знаходитись.

Щодо листа з проханням зробити вулицю вужчою, з'ясувалося, що у людей питали, чи хочуть вони нову дорогу, але без уточнення її ширини. Більшість жителів вулиці хочуть нову сучасну дорогу.

Заступник мера зазначив, що коштів потребують ще мінімум 20 об'єктів у місті.

Нагадаємо, жителі вулиці Тютюшкіна в Кропивницькому наполягають на тому, що їм потрібна нова дорога, але шестиметрова.

16 липня Олександр Мосін зустрівся у своєму кабінеті з жителями вулиці Тютюшкіна, які протестують проти її розширення. Ініціативну групу містян очолював Олександр Крившенко.

«Наступна зустріч – виїзд на місце з рулеткою та з проектантом. Починаючи від першого будинку, особисто перевірю, як розрахунки проектантів відповідають реальним розмірам», – запевнив Мосін.

9 липня жителі вулиці звернулися з листом на ім’я міського голови Кропивницького Андрія Райковича з вимогою не порушувати їхні права. Люди вважають, що вібрація від проїзду великовантажних авто руйнуватиме їхні будинки.