«Інгулець» здобув першу нічию

Перегляди: 787

У третьому турі Першої ліги петрівський «Інгулець» зустрічався на виїзді з «Колосом» (Ковалівка).

Гра не була насичена гольовими моментами й завершилася нульовою нічиєю, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі гості пресингували на чужій половині поля й частіше загрожували воротам ковалівців. Трохи вище воріт після флангового прострілу пробивав Акименко, а на удар Запорожця блискуче зреагував воротар господарів. Наприкінці першого тайму свою майстерність вже продемонстрував голкіпер «Інгульця» Ситніков, який парирував удар зі штрафного Сахневича, Акименко не дуже сильно пробив під поперечину, а «постріл» Кизилатеша пройшов в декількох сантиметрах біля дальньої стійки воріт «Інгульця».

По перерві суперники продовжили грати прагматично, більше думаючи про захист. Але активнішими виглядали підопічні Руслана Костишина, які завдали по воротах петрівців аж дев’ять ударів. Всі намагання тренерського штабу гостей освіжити атакувальні дії замінами, коли на полі з’явилися Піднебенний, Козлов та Елла Кен, не принесли бажаних наслідків.

Наприкінці зустрічі гості більше зосередилися на обороні й не дозволили гравцям «Колоса» вирвати перемогу. Хоча в деяких епізодах фортуна була на боці команди Сергія Лавриненка.

Нагадаємо, кропивницька «Зірка» програла «Дніпру-1» 0:2.