В Олександрії назвуть і нагородять найкращу приватну садибу (ФОТО)

Перегляди: 1041

Майже десять років тому за ініціативою міського голови Степана Цапюка започаткували огляд-конкурс «Кращий благоустрій приватної садиби», повідомляє CBN з посиланням на міськраду.

Таким чином вирішили заохочувати олександрійців, що мешкають у приватному секторі, до чистоти і красоти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього року отримати звання власника самої охайної садиби виявили бажання 14 олександрійців, що мешкають з різних мікрорайонів міста.

Критеріями відбору були: якість благоустрою двору, будинку, прибудинкової території; наявність договору із спеціалізованим підприємством на вивезення твердих побутових відходів; рівень оплати мешканцями двору житлово-комунальних послуг; співпраця з квартальним комітетом.

Члени комісії завітали до кожної садиби, де за 10-бальною шкалою також оцінювали оригінальність оформлення будинків та дворів, зон відпочинку, зелених насаджень, квітників тощо.

Найцікавішими виявилися садиби, прикрашені фігурками тварин, казкових персонажів, міні-водоспадами, кашпо з квітами, альтанками і клумбами.

Переможців та учасників огляду-конкурсу на найкращий благоустрій приватної садиби нагородять під час урочистостей з нагоди Дня незалежності України.

У Знам’янці визначили будинок, де жити найкраще