На Кіровоградщині обстріляли будинок колишнього співробітника колонії (ВІДЕО)

Перегляди: 1697

Будинок колишнього начальника групи інтендантського та господарського забезпечення Олександрівського виправного центру №4 Олександра Панченка обстріляли з вогнепальної зброї.

Це сталося близько другої ночі 12 серпня, розповів він CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми вдома всі були - я, батьки і племінниця, - коли почули гучний звук, - сказав Панченко. - Подумали, що феєрверк хтось запускає. А вже вранці побачили отвір від кулі у вікні на другому поверсі».

За словами Олександра Панченка, куля й досі знаходиться в будинку.

Він підозрює у стрілянині двох місцевих жителів - братів-близнюків.

«Я був одним з активістів, які виступили проти свавілля братів в Олександрівці, - зазначив Олександр Панченко. - Сам особисто понад 20 заяв у поліцію написав на них. Тоді вони стали погрожувати, що вб’ють і таке інше. Сусіди ж, до речі, наші чули, хто і куди тікав після пострілів уночі».

https://www.facebook.com/100025037481705/videos/243521046492476/

Олександр Панченко заявив також, що не пов’язує інцидент зі своєю колишньою роботою в колонії.

У секторі комунікації ГУ Національної поліції в області CBN підтвердили факт звернення до правоохоронців: «Громадянин звернувся до поліції 12 серпня. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, триває перевірка».