АТОшникам виділили землю під Кропивницьким лише після втручання ОДА

Перегляди: 1523

Сьогодні, 17 серпня, відбулася нарада у першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка, на яку запросили всі сторони конфлікту в Соколівці.

Про це повідомляє журналіст CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Представники обласного управління юстиції повідомили про порушення законодавства керівництвом територіальної громади, після чого Сергій Коваленко запропонував зібрати позачергову сесію та надати депутатам право визначитися в цьому спірному питанні.

Результатом позачергової сесії, яку провели сьогодні, стало рішення депутатів надати учасникам АТО право на володіння землею.

Нагадаємо, через втручання представників ВАТ «Кіровоградський кар’єр», які мають претензії на землі Соколівської громади 12 учасників бойових дій на сході країни не могли отримати остаточний дозвіл на користування землею.

ВАТ «Кіровоградський кар’єр», кінцевими власниками якого станом на 10 серпня 2018 року є кропивничани Вадим Карпов та Олександр Крившенко, наразі перебуває у стані припинення своєї діяльності.

Олександр Крившенко – колишній кандидат у депутати міськради обласного центру від «Батьківщини». Саме його називають ініціатором протестів проти розширення вулиці Тютюшкіна в Кропивницькому.

Вадим Карпов – підприємець та юрист.