В юстиції Кіровоградщини прокоментували відмову працівника прокуратури сплачувати аліменти синові

Перегляди: 1227

В обласній юстиції прокоментували інформацію про те, що працівник прокуратури області не виконує рішення суду і не сплачує аліменти на користь дитини від першого шлюбу в розмірі однієї четвертої від доходів, передає CBN.

За словами керівника обласної юстиції Вадима Гуцула, у травні 2018 року Бобринецький районний суд виніс рішення про стягнення з чоловіка аліментів на користь його колишньої дружини для утримання спільного сина в розмірі 1/4 частини всіх доходів. Державний виконавець виніс відповідну постанову про звернення стягнення на зарплату і направив її до бухгалтерії прокуратури Кіровоградської області, у якій працює боржник.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Незважаючи на це, аліменти нараховувались у неповному розмірі. Окрім цього, бухгалтерія прокуратури не виконувала постанову державного виконавця й не надавала інформації про утримані кошти. У зв'язку з цим державний виконавець направив головному бухгалтеру лист, щоб та з'явилася до відділу виконавчої служби для складання протоколу про адмінпорушення з її боку.

Боржник заявив, що оскаржив рішення суду про стягнення з нього аліментів у розмірі 1/4 частини від доходів. Однак про результати розгляду справи чоловік так і не повідомив.

Нагадаємо, у Кропивницькому працівник прокуратури не сплачує аліменти семирічному синові. Чоловік «засвітився» у місцевих ЗМІ через водіння у нетверезому стані. 30 вересня 2017 року працівники патрульної поліції Кропивницького зупинили автомобіль ВАЗ 21061 під його керуванням, у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Оскільки водій відмовився проходити тест, на нього склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КупАП.