«Інгулець» переміг «Гірник-Спорт»

Перегляди: 839

У поєдинку шостого туру Першої ліги підопічні Сергія Лавриненка на своєму полі зустрічалися з ФК «Гірник-Спорт» (Кам’янське) й здобули другу за тиждень перемогу.

Матч розпочався для господарів поля невдало, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Уже на другій хвилині господарі прогавили швидкий випад гостей, який влучним ударом завершив Юрій Кравчук. Підопічним Сергія Лавриненка знадобилася 17 хвилин, щоб відновити рівновагу, коли зусилля партнерів завершив Олександр Акименко.

Ще через п’ять хвилин найкращий бомбардир минулого сезону в першій лізі оформив дубль і вивів свою команду вперед.

На 29 хвилині Акименко відзначився втретє. Петрівчани побігли забивати і нарвалися на контратаку суперників, які заробили пенальті. Вирок арбітра на 35 хвилині реалізував Ігор Сікорський – 3:2.

По перерві господарі не дозволяли суперникам особливо турбувати свого воротаря Антона Ситникова. А от можливостей збільшити свою перевагу петрівчани втратили чимало. Та все ж на 64 хвилині зустрічі остаточний рахунок протистояння встановив після класної комбінації В’ячеслав Піднебенний – 4:2.

«Інгулець» після шести турів має 10 очок й піднявся на п’яту сходинку турнірної таблиці, поступаючись лідеру – «Дніпру-1» - п’ятьма пунктами.

Нагадаємо, 1 вересня «Інгулець» зіграє у Кропивницькому з місцевою «Зіркою».