«Зірка» вп’яте програла

Перегляди: 1029

Після вдалого кубкового поєдинку проти «Кременя» у матчі шостого туру чемпіонату України в Першій лізі кропивницька «Зірка» у селищі Зоря Одеської області зустрічалася із «Балканами».

Вже на п’ятій хвилині після штрафного, який призначила арбітр матчу Анастасія Романюк, господарі поля повели в рахунку, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зі штрафного метрів із 17 лівий від себе верхній кут воріт вразив влучним ударом Богдан Саламаха - 1:0.

Після цього зорянці отримали психологічну перевагу й продовжували атакувати. Та гості поступово прийшли до тями й відповіли кількома контрвипадами. Та тут у справу знову втрутилася рефері, яка на 35 хвилині після зіткнення з воротарем «зіркових» Микитою Зеленським Сергія Герасимця вказала на 11-метрову позначку. Пенальті впевнено реалізував сам Герасимець – 2:0.

Підопічні Андрія Горбаня перехопили ініціативу й мали три можливості забити. Спочатку Олексій Збунь після «подарунку» суперника не використав вихід сам на сам з голкіпером «Балкан», пробивши вище поперечини. Згодом після подачі зі штрафного Івана Рудницького ударом головою не влучив у ближній кут з близької відстані Олександр Маткобожик. І, нарешті, Збунь відібрав м’яч у захисників на лівому фланзі, увірвався до штрафного, де його збили захисники. Але арбітр «не помітила» порушення правил.

І тут, як це часто буває, м’яч влетів у ворота «Зірки». На 44 хвилині Руслан Пономар влучно «вистрелив» у нижній кут із-за меж штрафного – 3:0.

У дебюті другого тайму Анастасія Романюк в абсолютно схожому моменті з тим, коли вона призначала пенальті у ворота гостей, показала жовту картку за симуляцію Олексію Збуню, а наприкінці поєдинку ще й вилучила з поля за другий «гірчичник» Олександра Бєляєва. Господарі мали шанси збільшити перевагу, та рахунок залишився незмінним – 3:0

«Зірка» зазнала п’ятою поразки й наступний матч зіграє на своєму полі 1 вересня проти земляків із петрівського «Інгульця».