Заступник голови Нацполіції доручив якнайшвидше знайти Діану Хріненко

Перегляди: 1384

Сьогодні, 31 серпня, перший заступник голови Національної поліції України прибув до Знам’янського району, де минулого тижня у селі Суботці зникла неповнолітня дівчина.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В’ячеслав Аброськін побував на місці події. Там він поспілкувався з місцевими жителями. Він провів робочу нараду, під час якої заслухав звіти керівників кримінального блоку та інших служб поліції щодо вжитих оперативно-розшукових заходів, вивчив матеріали справи, дав низку доручень із приводу подальшої роботи.

«Наголошую, ви маєте у найкоротший термін встановити місцезнаходження зниклої дитини. Вся зібрана інформація повинна бути ретельно проаналізована. Ви маєте відтворити кожну хвилину подій того дня. Найменша деталь може допомогти у пошуках дівчини», – підкреслив В’ячеслав Аброськін, наголосивши, що розшук дитини перебуває на контролі керівництва Нацполіції.

Нагадаємо, у Суботцях Знам’янського району всією громадою розшукують 16-річну Діану Хріненко, яка 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня незалежності та до теперішнього часу не повернулася.