У Кропивницькому відкрили два відремонтовані відділення пологового будинку (ФОТО)

Перегляди: 1634

У пологовому будинку Кропивницькому сьогодні, 14 вересня, відкрили відремонтовані відділення консервативної гінекології та консультативно-поліклінічне відділення з ліжками денного перебування.

Тут уже завтра у комфортних умовах відновлюватимуть здоров'я жінки, які мають ті чи інші патології, вагітні на малих термінах тощо, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сюди на консультації приходитимуть жінки, які обслуговуються в жіночій консультації №3.

«Сьогодні ми бачимо результат минулорічної реорганізації двох міських пологових будинків, який доводить, що ми були праві й рухались у правильному напрямку. Покращились умови роботи медиків та перебування пацієнтів, якість лікувально-діагностичного процесу. Цей заклад повинен стати візитівкою нашого міста. Тут працює колектив професіоналів, є потужна матеріально-технічна база», - зазначила керівник управління охорони здоров’я міськради Оксана Макарук.

«Прекрасно, що влада нас чує і допомагає. З 2013 року ми ремонтували цей заклад і сьогодні ставимо крапку», - додала вона.

Міський голова Андрій Райкович побажав медикам отримувати від пацієнтів тільки слова вдячності.

«Щоб після лікування вони були здорові, і в нашому місті народжувалося більше дітей», - зазначив він.

Нагадаємо, у Кропивницькому відкрили оновлене дитяче інфекційне відділення центральної міської лікарні.