Рейдерам, які хотіли відібрати урожай ТОВ «Агрофірма П’ятихатська», повідомили про підозру

Перегляди: 2331

Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко повідомив про підозру депутату сільської ради Полтавщини та адвокату, які намагалися незаконно зібрати урожай соняшника на території одного з агропідприємств Петрівського району.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловіків підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.15 (замах на злочин), ч. 5 ст. 185 (крадіжка в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу України.

Підозру у вчиненні аналогічного злочину повідомили ще 25 особам, причетним до незаконного збору урожаю. Наразі до суду спрямували клопотання щодо обрання усім підозрюваним міри запобіжного заходу.

Попередньо - сума завданих збитків складає 5,2 млн. грн.

Нагадаємо, на території Йосипівської сільської ради Петрівського району 19 вересня виник конфлікт між двома суб’єктами господарювання. На ситуацію оперативно відреагували працівники Петрівського відділення поліції, яких викликав власник поля.

Керівник ТОВ «Агрофірма П’ятихатська» Олександр Поворознюк заявив, що його врожай намагалися відібрати за участі бійців батальйону «Дніпро-1».

Загалом поліцейські затримали 27 осіб з Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей.