«Інгулець» зіграв унічию з «Волинню»

Перегляди: 785

У матчі десятого туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі «Інгулець» з Петрового приймав на своєму полі луцьку «Волинь».

Команда Сергія Лавриненка перед цим протиборством мала в своєму активі 16 очок, займаючи п’яту сходинку турнірної таблиці, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Лучани з 18 пунктами розташувалися двома сходинками вище. Тож у разі перемоги наші земляки мали шанси вперше увірватися до чільної трійки.

Наставник господарів поля Сергій Лавриненко в порівнянні з попереднім переможним поєдинком у Волочиську зробив відразу п’ять замін в стартовому складі. У центрі захисту в парі з Кучеренком на матч з «Волинню» вийшов Ковальов, також з’явилися у старті Клименко, Запорожець, Мішуренко та Акименко замість Передистого, Хучбарова, Козака і Козлова.

На початку протиборства суперники обмінялися доволі небезпечними ударами, які успіху не принесли. Надалі гра проходила обережно, коли конкуренти намагалися не пропустити. Та на 35 хвилині зустрічі після передачі в штрафний майданчик «Інгульця» від Кожанова послизнувся Ковальов, і м’яч потрапив центральному захиснику господарів у руку. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Денис Кожанов, забивши свій уже сьомий гол у чемпіонаті – 1:0.

До перерви гарний шанс відновити рівновагу втратив Олександр Акименко. Кращий бомбардир петрівчан метрів з десяти не влучив у ближній кут воріт «Волині».

З перших секунд другого тайму господарі поля рішуче пішли в наступ і створили кілька гольових нагод. Та м’яч після «пострілів» Синьогуба 1 Кена Ели, який замінив травмованого В’ячеслава Піднебенного, у ворота лучан не потрапив.

А на 68 хвилині господарі поля отримали чисельну більшість після другого попередження Євгена Непляха. Реалізувати перевагу в одного гравця петрівчанам вдалося лише на 87 хвилині, коли в штрафному суперників збитили Олександра Мішуренка. З «точки» Олександр Акименко пробив влучно – 1:1. Це був 99 гол форварда «Інгульця» в Першій лізі.

Втретє поспіль вирвати перемогу на останніх хвилинах підопічним Сергія Лавриненка не вдалося. Хоча на шостій компенсованій до основного часу матчу хвилині, коли суперники вже грали в рівних складах після вилучення Олега Синьогуба, Ілля Коваленко зі штрафного влучив у стійку воріт «Волині».

«Інгулець» опустився на шосту сходинку турнірної таблиці, відстаючи від лідера – СК «Дніпро-1» - на чотири очки.