Аброськін розповів, кого саме підозрюють у причетності до зникнення Діани Хріненко

Перегляди: 9651

Перший заступник голови Нацполіції України – начальник кримінальної поліції країни В'ячеслав Аброськін розповів, що поліція підозрює у причетності до зникнення Діани Хріненко злодія з Кропивницького та його спільника.

Про це він заявив у інтерв’ю «Сегодня».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Прямо зараз ми займаємося пропажею, а найімовірніше, умисним вбивством дівчинки, Діани Хріненко, в селі Суботці Кіровоградської області, – розповів Аброськін. – На це вказують усі ознаки. Вона йшла додому, залишалося 500 - 600 метрів, будинок уже був видний. Дівчинка говорила по телефону з хлопцем. Раптово він почув її крик: "Я сходжу кров'ю!" І зв'язок обірвався. На пошуки піднялося все село, знайшли закривавлений телефон, вся дорога була залита кров'ю».

Перший заступник голови Нацполіції зазначив, що у справі є двоє підозрюваних: «З нагоди з Діаною у нас на сьогодні два підозрюваних, вони арештовані. Ще не за вбивство, а за крадіжку в цьому ж селі, саме в цю ніч і в цей час, зовсім поруч з місцем, звідки зникла дівчинка. Один із заарештованих – злодій Георгій П., 1985 року народження, який недавно вийшов на свободу, засуджений раніше якраз за напад зі зґвалтуванням на дівчину. Приїхав з Кропивницького. Другий – його спільник. Злодій обікрав хату, зніс майно під міст, зателефонував спільнику, той приїхав з Кропивницького на "Москвичі", куди і завантажили крадене. Потім обидва поїхали, але ми їх знайшли. Є навіть деяка доказова база, яка вказує на них як на людей, що напали на дівчинку, але поки про неї говорити рано. Немає головного, дівчинка не знайдена ні живою, ні мертвою».

Нагадаємо, 16 річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

15 вересня жителі Суботців, незадоволені роботою правоохоронців, перекривали трасу біля села Костянтинівка.

В’ячеслав Аброськін уже двічі побував у Суботцях, де зустрічався з місцевими жителями, родичами Діани та провів робочу нараду.

Адвокат родини Хріненків Євген Кухаревський вважає, що викрадач Діани в поле зору поліції не потрапив, а дівчина - жива.