«Кіровоградтепло» почало заповнювати мережі водою

Перегляди: 669

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» з метою визначення готовності систем опалення та систем теплопостачання до роботи в опалювальний період з 27 вересня почало заповнювати магістральні теплові мережі та внутрішньобудинкові системи опалення хімічно-очищеною водою.

Про це CBN повідомили на підприємстві.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають ужити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.

«На вулицях, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та витоком води на поверхню. Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтеся самі і не допускайте дітей до місць виходу води», - йдеться також у повідомленні.

Про випадки пошкоджень тепломереж або витоку води слід повідомляти аварійно-диспетчерську службу підприємства за телефоном: 56-52-78. Гаряча лінія АДС - 050-328-97-00.

Нагадаємо, «Кіровоградтепло» активізувало позовно-претензійну роботу щодо порушників платіжної дисципліни. Боржники підприємства отримують попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюється примусове стягнення заборгованості.