У справі про зникнення на Кіровоградщині дівчини поліція відпрацьовує шість версій

Перегляди: 2427

Наразі поліція відпрацьовує кілька робочих версій вчинення злочину.

Про це вчора, 3 жовтня, повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час робочої наради за участі керівників центрального апарату відомства та керівників підрозділів поліції Кіровоградської області, поінформували CBN у прес-службі Національної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Аброськін зазначив, що в рамках кримінального провадження щодо розшуку безвісти зниклої Діани Хріненко з Суботців Знам’янського району призначили 50 експертиз. Наразі поліція відпрацьовує шість робочих версій вбивства потерпілої.

«Пошуки неповнолітньої не припиняються ні вдень, ні вночі. Цілодобово на пошуки дівчини задіюються військовослужбовці Національної гвардії, екіпажі патрульної поліції, поліцейські Знам’янського відділу поліції. Крім того, у вихідні дні залучаються працівники з інших підрозділів поліції», - наголосив В’ячеслав Аброськін.

Він додав, що поліцейські проаналізували відеоматеріали, вилучені з камер спостереження, та опитали майже двісті осіб, які перебували на дискотеці в день зникнення дівчини. Правоохоронці вже перевірили їхні алібі. Крім того, поліцейські здійснили обхід помешкань у Суботцях. Оперативники перевірили на можливу причетність до скоєння злочину раніше судимих осіб.

В’ячеслав Аброськін заслухав хід проведення слідчих та розшукових дій, а також поставив додаткові завдання щодо їх проведення.

Нагадаємо, 16 річна жителька Суботців Діана Хріненко 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

15 вересня жителі Суботців, незадоволені роботою правоохоронців, перекривали трасу біля села Костянтинівка.

В’ячеслав Аброськін уже двічі побував у Суботцях, де зустрічався з місцевими жителями, родичами Діани та провів робочу нараду.

Адвокат родини Хріненків Євген Кухаревський вважає, що викрадач Діани в поле зору поліції не потрапив, а дівчина – жива.