Як в Олександрівському районі реалізують проект #сільськамедицина (ФОТО)

Перегляди: 1058

В Єлизаветградці Олександрівського району триває будівництво сільської амбулаторії у рамках проекту «Сільська медицина», ініційованого Президентом Петром Порошенком.

Вчора, 18 жовтня, хід робіт проінспектували представники райдержадміністрації, повідомляє CBN з посиланням на сайт Олександрівської РДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Там звели стіни з пінобетону, провели бетонну підготовку під підлогу та уклали систему водовідведення. Будівельники завершують зводити фронтон й облаштовувати покрівлі на амбулаторії та гаражі.

Будівництво проводиться за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

Крім того, в Олександрівській ЦРЛ після тривалої перерви відновив роботу цілодобовий аптечний пункт. До відкриття пункту підключилися райдержадміністрація, райрада та ЦРЛ, адже відсутність можливості придбати ліки ввечері та вночі створювала багато незручностей пацієнтам.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко поставив у приклад Кіровоградщину, де повноцінно реалізується проект #сільськамедицина.