У Кропивницькому патрульні зафарбовували рекламу наркотиків на стінах (ФОТО)

Перегляди: 2633

Патрульні Кропивницького долучилися до всеукраїнської акції з замальовування реклами наркотиків на стінах та парканах.

Про це йдеться на офіційній сторінці патрульної поліції Кіровоградщини у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вчора у багатьох містах нашої країни відбулася Всеукраїнська акція "Намалюй життя в любові – Україна", метою якої було зафарбувати на стінах будинків та інших місцях рекламу наркотичних речовин, що здійснюється через мережу Інтернет. У Кропивницькому до реалізації цієї благодійної акції долучилися організатори проекту – Міжнародна Антинаркотична Асоціація, а також патрульні поліцейські відділу зв’язків з громадськістю, ювенальної превенції, працівники інших державних установ, громадські організації та небайдужі громадяни», - сказано у повідомленні.

Учасники поділилися на групи та зафарбовували рекламу в найбільш густонаселених мікрорайонах міста – на вулицях Попова і Пацаєва. Вони зафарбували понад 100 рекламних написів та провели численні інформування мешканців про проблему. «Замість зловісних інтернет-ресурсів з’явилися життєстверджувальні написи "Кохай", "Мрій" та інші», - написали на сторінці поліції.