З'явилися нові деталі у справі про зникнення школярки під Кропивницьким

Перегляди: 12173

Iсторiя iз зникненням 16-рiчної Дiани Хрiненко iз Суботцiв могла б скластися iнакше.

Про це «УЦ» повiдомив начальник ГУ Нацполiцiї в областi Роман Козьяков, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Козьякова, як з'ясувалося в ходi розслiдування, як мiнiмум троє свiдкiв по сусiдству з мiсцем, де, за всiма ознаками, трапилося нещастя, чули крики дiвчини. Жоден з них не зателефонував у полiцiю.

На даний момент пошуки тривають, в складi ГУ НП створили окрему групу, яка цим займається. Перевiряють осiб, яких затримують за вчинення злочинiв, подiбних передбачуваному, або якi можуть бути причетними.

Наразi обстежили Суботцi, прилеглу територiю, водойми, лiсосмуги, яри, кар'єри, всi колодязi, якi є навколо. Обстежили, вирубали i викосили всю територiю, де щось свiдчило про можливе перебування тiла або слiдiв бiля мiсця виявлення кровi. Це велика територiя - кiлька гектарiв. Робота триває.

Нагадаємо, у Суботцях Знам’янського району всією громадою розшукують Діану Хріненко, яка 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.