Голова Кіровоградської ОДА закликав до спокою і витримки

Перегляди: 2225

Спокій і витримку мають мати українці, а керівництво держави у свою чергу прийматиме правильні і виважені рішення, щоб відстояти незалежність і територіальну цілісність країни.

Про це заявив голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 26 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У 2014 році черговий раз наші сусіди прийшли до нас без запрошення і почали себе вести так, як тільки їм притаманно. Спокій і витримка мають бути в людей, які живуть в Україні. Чіткі дії держави дадуть можливість пройти нам цей етап, щоб підтвердити самостійність держави. У нас достатньо сил, засобів і толерантності, щоб захистити свою державу. Переконаний, що відповідні рішення будуть ухвалені», – наголосив Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, РНБО одноголосно запропонувала Президенту запровадити воєнний стан в Україні. Верховна Рада має ухвалити рішення, яке підтримала РНБО, в закритому режимі. Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій скликав позачергове засідання Верховної Ради на понеділок, 26 листопада, о 16:00.