Повноцiнний рух через «полтавський» мiст у Кропивницькому мають вiдновити до Нового року

Перегляди: 1016

Реконструкцiя шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому ведеться у повнiй вiдповiдностi до затвердженого графiку виконання робiт.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У нiч iз 4 на 5 грудня спецiалiсти пiдрядного пiдприємства «Мiстобудiвний загiн №119» приступили до нового етапу ремонтних робiт на мосту, а рух транспорту шляхопроводом тимчасово перекривали на декiлька годин. Такi заходи були вжитi для того, щоб будiвельнi роботи перенести з крайнiх смуг руху транспорту мосту на центральнi.

Наразi будiвельнi роботи на крайнiх смугах шляхопроводу завершили, рух транспорту здiйснюватиметься ними, а на центральних смугах розпочинаються роботи зi зняття старого асфальтового покриття. До кiнця року планують виконати увесь комплекс робiт на надземнiй частинi мосту: армування, бетонування та вкладання асфальтобетону. Повноцiнний рух транспорту шляхопроводом вiдновлять уже до Нового року.

Будiвельнi роботи пiд мостом триватимуть. Завершити реконструкцiю шляхопроводу планують до кiнця першого кварталу 2019 року.

Нагадаємо, ремонт мосту не можна було вiдкладати навiть на рiк. За даними управлiння ЖКГ мiськради обласного центру, такi роботи мали бути проведенi 10 рокiв тому. У найближчiй перспективi конструкцiя могла б вийти з ладу.