На Кiровоградщинi злiсних неплатникiв алiментiв змусять працювати

Перегляди: 726

Вiдбулася зустрiч заступника Мiнiстра юстицiї України Свiтлани Глущенко iз заступником голови Державної служби зайнятостi Романом Криганом щодо налагодження спiвпрацi у сферi працевлаштування осiб-боржникiв iз виплати алiментiв.

Про це CBN поiнформували в Державнiй службi зайнятостi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це надзвичайно важлива соцiальна iнiцiатива, адже в органах Державної виконавчої служби наразi є понад 100 тисяч виконавчих проваджень щодо алiментiв, виплата яких не здiйснюється через вiдсутнiсть у боржника постiйної роботи або майна.

Сторони дiйшли згоди про те, що наступним важливим кроком має бути пiдписання договору про спiвпрацю мiж Мiнiстерство юстицiї України та Державною службою зайнятостi з метою працевлаштування осiб, якi мають борги з виплати алiментiв.

Нагадаємо, державнi виконавцi Кiровоградщини з початку року стягнули понад 100 млн грн алiментiв iз безвiдповiдальних батькiв, що на 35 млн грн бiльше, нiж стягнули за весь 2017 рiк.