На Кіровоградщині відкрили ще один інноваційний тренінговий клас (ФОТО)

Перегляди: 927

Вчора, 6 грудня, у Голованівському НВК імені Т.Г.Шевченка відкрили перший у районі та третій в області інноваційний навчально-тренінговий клас, оснащений мультимедійною дошкою та сучасними ноутбуками.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У відкритті класу взяв участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко.

«Тренінговий клас не просто дозволить по-новому навчати дітей. Аналогічне обладнання встановлене в обласному інституті післядипломної освіти вчителів, тож маємо можливість підвищувати їх кваліфікацію в режимі он-лайн, в режимі відеоконференції», - відзначив Сергій Коваленко. - Сьогодні ми бачимо – реформа освітньої галузі призводить до якісних результатів. Структурні зміни дозволяють створити потужні освітні системи, що відповідають позитивним нахилам та здібностям дітей від дошкільного віку та гарантують на виході якість».

Перебуваючи у навчально-виховному комплексі, Сергій Коваленко оглянув шкільну їдальню. Перший заступник голови ОДА подякував директору навчального закладу за гарні умови, створені у НВК, а керівництву району – за підтримку освітньої галузі.

Нагадаємо, у Голованівську на базі професійно-технічного училища № 38 відкрили навчально-практичний центр електромонтерів.