Завідувачка дитсадка, яку звинувачують у знущанні над дітьми, заявила, що з неї «роблять монстра»

Перегляди: 4780

Завідувачка дитсадка «Чебурашка» в Малій Висці Світлана Нестеренко вважає звинувачення у знущанні над дітьми безпідставними.

Про це вона написала у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вилити бруд – це в стилі невихованості, бо всі питання можна вирішити демократичним шляхом. З мене зробили "монстра", особливо СВN - "Центральноукраїнське бюро новин", вдумайтеся в заголовок: "Завідувачка знущається над дітьми", але чомусь не пояснили, як саме. І всього інтерв'ю за участі різносторонніх поглядів не показали», - йдеться у дописі.

Світлана Нестеренко заявила, що повністю віддається своїй роботі: «Працюю два місяці і 10 днів, якщо бути відвертою… Приходила на роботу після шостої ранку, а мусила йти о 17:30, бо ставився заклад на сигналізацію… Утілювала свій перспективний конкурсний план: змінилися подвір'я, коридори, групові кімнати. Свій ранок починала з температурного режиму закладу, зустрічей дітей усіх груп без винятку, і повірте, дітей не обманеш».

Вона також наголосила, що ніколи не дозволяла собі принизливих слів на адресу українських воїнів. «Тепер стосовно воїнів АТО. У даний час, там знаходяться мій племінник, учні і не тільки… Нехай їх Бог береже! Дякуємо їм за спокій, мир там, де ми є… І соромно роздувати навколо мене плітки стосовно цього», - зазначила Нестеренко.

Нагадаємо, жителька Малої Виски Оксана Безух, яка є учасницею АТО, стверджує, що в дитячому садочку №5 «Чебурашка», який відвідує її онук, завідувачка чинить неправомірні дії. За її словами після того, як Світлана Нестеренко зайняла посаду завідувачки, в дитячому садку погіршилися всі можливі умови.

«Вона говорить про АТОшників, що це прості, дурні заробітчани. Адже розумні люди не підуть воювати, а в АТО йдуть лише дурні. Це все вона говорила на п’ятихвилинці вихователям, після чого ті пішли в поліцію і засвідчили це все», – розповіла також бабуся хлопчика.