Судове засiдання у справі вбивства таксиста в Кропивницькому знову перенесли

Перегляди: 947

Вчора, 20 грудня, у Ленiнському районному судi вiдбулося вiдкрите судове засiдання у кримiнальному провадженнi щодо вбивства таксиста Євгена Орлова.

Про це CBN поiнформували в прес-службi Ленiнського районного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У вчиненнi злочину обвинувачується неповнолiтня особа та учасник бойових дiй (АТО). За результатами судового розгляду у вiдношеннi обвинуваченого Ц. продовжили строк тримання пiд вартою до 20 лютого 2018 року, у вiдношеннi неповнолiтнього обвинуваченого П. продовжили строк запобiжного заходу у виглядi домашнього арешту до 20 лютого 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Судове засiдання перенесли на 17 сiчня 2018 року у зв’язку з неповним складом суду присяжних.

Нагадаємо, в березні 2017 року на виїзді з Кропивницького виявили легковик із тілом Євгена Орлова в багажнику.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка. Один із них – неповнолітній Віталій Пугаченко. Другий - Дмитро Царенко. За версією слідства, вони викликали таксі в одне з дачних селищ, вимагали у водія гроші, а коли той їм відмовив, почали його бити.

Звинувачення вважає, що Царенко 14 разів ударив Орлова колючо-ріжучими предметами. Крововтрата привела до смерті таксиста. У чоловіка залишилися дружина і маленька дитина.

На другому роцi процесу гучну справу про звiряче вбивство Євгена Орлова планують почати слухати заново.