Кіровоградщина передбачила кошти на підтримку військових у 2019 році

Перегляди: 1254

В обласному бюджеті на 2019 рік передбачили значні кошти на підтримку військовослужбовців, повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 14 січня, передає кореспондент CBN.

Всебічна підтримка військових – один із пріоритетних напрямків роботи обласної влади на 2019 рік.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На допомогу військовим частинам, що базуються на території області, ініціюють виділення фінансування.

«Понад вісім мільйонів гривень виділено на соціальний захист наших військовослужбовців. Більше трьох мільйонів гривень цих коштів буде спрямовано на сімейний відпочинок демобілізованих військових, понад чотири мільйони гривень – на безкоштовні медичні обстеження на дороговартісних апаратах», – повідомив Сергій Кузьменко.

Нові завдання на 2019 рік стосовно надання шефської допомоги військовим частинам голова облдержадміністрації вже узгодив з їх командирами.

«Переконаний, що третій окремий полк спеціального призначення і надалі отримуватиме активну підтримку як від облдержадміністрації, так і від депутатського корпусу облради. Зокрема, є можливість створити унікальні умови для занять із фізичної підготовки військовослужбовців. За рахунок обласного бюджету та міського бюджету Кропивницького ми маємо змогу реалізувати цей важливий проект», – наголосив очільник області.

Нагадаємо, у цьому роцi Кiровоградська область завершить ремонтувати свiй напрямок на Миколаїв. На це область матиме пiвмiльярда гривень.