«Олександрія» провела перший контрольний спаринг у Туреччині

Перегляди: 804

Олександрійці, які проводять свій другий навчально-тренувальний збір у Туреччині, зіграли перший контрольний поєдинок.

Матч із ФК «Ботєв» (Враца) відбувся вчора, 26 січня, на футбольному полі готельного комплексу Goldcity, де базується олександрійська команда, повідомили СВN у прес-службі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На Аланію налетів потужний торнадо, що дуже ускладнило дії футболістів. Сильний вітер заважав суперникам грати конструктивно. Та футболістам «Ботєва» вдалося відзначитися вже на п’ятій хвилині. За таких умов надія олександрійців була на стандарти, але в першому таймі надійно грали захисники болгарського клубу.

Через вітер, зливу і град у другому таймі гру призупинили на 10 хвилин, після чого гравці знову вийшли на поле. Другий тайм пройшов у рівній боротьбі, а вже на 71 хвилині доля ще раз усміхнулася болгарським гравцям – легенда болгарського футболу Валері Божинов подвоїв рахунок у матчі.

Склад ФК «Олександрія»

Перший тайм: Владислав Леванідов, Олексій Довгий, Станіслав Микицей, Валерій Лучкевич, Денис Дедечко, Тимур Стецьков, Артем Полярус, Максим Задерака, Дмитро Гречишкін, Іван Шранц, Андерсон Чубі.

Другий тайм: Дмитро Рудик, Владислав Бабогло, Денис Устименко, Дмитро Семенов, Євген Протасов, Кирило Ковалець, Антон Шендрік, Павло Пашаєв, Євген Банада, Віталій Пономар.

Голи: Валері Домовчийски (5’), Валері Божинов (71’).

Наступний контрольний поєдинок олександрійці зіграють 28 січня проти польського ФК «Арка».

Нагадаємо, «Зірка» зіграла перший контрольний матч.