Активіст з Кропивницького, що працював на «Батьківщину», пояснив, як опинився на форумі Порошенка

Перегляди: 3555

Громадський активіст Ігор Козуб пояснив, що на форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який проходив у Києві вчора, 29 січня, його запросили.

Погодився поїхати, адже поважає Порошенка як людину і як Президента, сказав він CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Виступ Президента був дуже потужний, - зазначив Ігор Козуб. - Я активно підтримував його позицію щодо декомунізації, отриманню томосу, українізації радіомовлення і телебачення. Навіть те, що 14 жовтня зробили Днем захисника вітчизни. Ціла низка моментів. І вважаю, що це його великий успіх. Для розбудови держави він дуже багато зробив. Тому оті всі його дії, які направлені на розбудову держави, армії, всі його державницькі кроки я підтримую. Так, і в нього є слабкі місця. Але зрозуміло, що не можливо все охопити. Тому я Петра Олексійовича поважаю як людину, як Президента і вважаю, що це людина, яка вже увійшла в історію. Я думаю, про декомунізацію, українізацію, томос пройде сто років - і будуть згадувати. Коли були минулі вибори Президента, я очолював обласний штаб партії "Батьківщина". Я не розумію, чому Юлія Тимошенко не голосувала за томос, за воєнний стан. Є до неї питання».

Нагадаємо, на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» Президент Петро Порошенко заявив, що знову балотуватиметься на цю посаду.

Президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року.