Дружина депутата про кропивничанку, яка судиться за зіпсований відпочинок: просто хоче «відбити» гроші

Перегляди: 6708

Дружина депутата міськради Кропивницького Рафаеля Санасаряна, бізнесмен-вумен Маріанна Санасарян, яку згадували в новині про судовий позов кропивничанки Наталії Шевченко до ТОВ «Анекс Тур», заявила, що «говорити про непрофесійність нашої команди - взагалі недоречно».

Про це вона написала у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«13 липня 2018 року до нас в агенцію завітали Шевченко Н. та Сідорова О., котрі в майбутньому стали нашими клієнтами. На момент звернення клієнтки вже самостійно обрали готель на сайті ANEXTOUR.COM.UA, - йдеться у дописі. - Клієнти були попереджені, що готель досить бюджетний, але інші варіанти розглядати не хотіли, пояснивши, що розуміють всі ризики відпочинку в готелі 4* (у самий пік сезону, і в ціновій позиції на 100-200$ дешевший ніж готелі тієї самої категорії) і бажання доплачувати не мають! Уже по прильоту на відпочинок дівчата були всім незадоволені! Кожного разу, коли дівчата писали нам свої нові претензії, ми давали чіткі вказівки на те, що треба робити в даній ситуації. Зі свого боку, ми зв’язалися з готельним гідом (котрий, до речі, інформував мене про зверхню поведінку дівчат і повну відсутність діалогу з ними), а також з усіма відповідними службами. Дівчата відмовлялися йти на компроміси, аргументуючи це тим, що вони приїхали відпочивати, а не гаяти час на вирішення будь-яких питань, а вже по приїзду будуть вимагати повернення вартості туру і моральної компенсації!»

Санасарян стверджує, що подруги просто хотіли «відбити» гроші, витрачені на відпочинок: «Знаючи вже на той момент, що одна з клієнток працює журналісткою, а інша - в Держспоживслужбі, ми були готові саме до такого розвитку подій, тому коли вони звернулися до нас з проханням компенсувати "зіпсований відпочинок", ми були готові компенсувати вартість проживання в готелі (180$ за сім ночей за двох) лише тому, що бачили, що єдиною ціллю дівчат було бажання "відбити подорож", і не хотіли псувати бездоганну репутацію свого агентства, яка для нас важливіша за гроші і підтверджена відгуками вдячних туристів. Але, як виявилось, панянки хотіли компенсацію в розмірі 76000 грн. З даною сумою я погодитися не могла і порадила клієнтам звернутися до суду, щоб вирішити, на яку компенсацію заслуговують туристи в даній ситуації і чи заслуговують взагалі!»

Маріанна Санасарян побажала також «туристам найкращого відпочинку, а турагенціям - задоволених клієнтів».

Крім того, бізнес-вумен учора, 29 січня, зателефонувала до CBN і попросила чітко вказати, що не має жодного відношення до судового позову. «Є туроператор "Анекс Тур", от до них і позиваються», - сказала вона.

Одна з фотографій, якими «заманюють» туристів

На цій світлині - крісло в готелі, де жили подруги

Нагадаємо, жителька Кропивницького, начальниця прес-служби Держпродспоживслужби в області Наталія Шевченко подала позов на туроператора Anex Tour.

На відпочинку Наталія Шевченко разом зі своєю подругою журналісткою Оленою Сідоровою була у серпні 2018 року. У турагентстві обрали готель Blue Green Hotel 4**** в місті Бодрум (Туреччина). Однак у реальності умови відпочинку виявилися зовсім не такими, про які їм розповідали в агенції.