«Інгулець» здолав криворізький «Гірник»

Перегляди: 788

У рамках свого другого навчально-тренувального збору петрівський «Інгулець» зіграв черговий контрольний поєдинок.

Сьогодні, 7 січня, на своїй базі у Володимирівці, підопічні Сергія Лавриненка приймали «Гірник» з Кривого Рогу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі господарі багато атакували й створювали небезпечні моменти біля воріт суперників. Дуже активно діяв новачок петрівців Артем Щедрий. На 42-й хвилині господарі таки втілили свою перевагу у забитий м’яч. Із меж штрафного майданчику після передачі В’ячеслава Піднебенного влучно пробив Олександр Акименко – 1:0. До перерви підопічні Сергія Лавриненка встигли ще раз забити, але арбітр зафіксував офсайд і взяття воріт не зарахував.

Початок другого тайму, в якому на полі у господарів грав інший склад, залишився за гостями. Криворожани провели декілька випадів і таки відігралися – 1:1.

Далі на полі точилася напружена боротьба зі взаємними шансами на успіх. Та все ж саме «Інгулець» вирвав перемогу незадовго до фінального свистка, коли Дмитро Сула замкнув передачу партнерів із флангу – 2:1. Це вже третій гол новачка петрівчан під час зборів. І саме цей влучний удар приніс команді Сергія Лавриненка чергову перемогу. На зборах футболісти «Інгульця» виграли вже вп’яте поспіль.

Нагадаємо, суперники вже зустрічалися цього міжсезоння, й тоді виграв «Інгулець» - 6:2.