Міський голова Кропивницького проінспектував хід будівництва нового ЦНАПу (ФОТО)

Перегляди: 748

Мiський голова Кропивницького Андрiй Райкович проiнспектував хiд реконструкцiї нового Центру надання соцiальних i адмiнiстративних послуг.

З початку виконання робiт у липнi 2018 року будiвельники вже зробили чималий комплекс робiт, на третьому й четвертому поверхах вже встановили сигналiзацiю i перейшли до оздоблення примiщень, повiдомляє CBN з посиланням на сайт мiськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нинi триває монтаж панорамних лiфтiв.

«Ми чiтко розписали календарний графiк виконання робiт, i на сьогоднi працюємо вiдповiдно до затвердженого плану, вiдставань фактично немає», – заявив начальник управлiння капiтального будiвництва Сергiй Бiлокiнь.

«Ми зробили все, щоб фiнансування будiвництва вiдбувалось вчасно. З цим збоїв немає, тому й будiвельники йдуть за графiком. На сьогоднi вони вiдсоткiв 40 робiт вже виконали. Мiська рада зробила все необхiдне, щоб затвердити в бюджетi необхiднi кошти i вчасно їх профiнансувати. Всi проплати на придбання необхiдних матерiалiв вiдбуваються вчасно. Фiнансування йде комбiноване, як iз державного бюджету, так i з мiського», - прокоментував побачене мiський голова на своїй сторiнцi у Facebook.

Перший етап створення ЦНАПу передбачає безпосередньо реконструкцiю примiщення та облаштування i технiчне забезпечення центру, другий - наведення ладу на територiї навколо будiвлi. Закiнчити будiвництво мають у жовтнi цього року.

Нагадаємо, що на побудову нового ЦНАПу у 2018 роцi з держбюджету видiлили 18 млн грн, загальна кошторисна вартiсть будiвельних робiт складає майже 50 млн.

В новому Центрi надання адмiнiстративних послуг, який створють у будiвлi кiбернетико-технiчного коледжу Кропивницького, надаватимуть вдвiчi бiльше адмiнпослуг. Якщо зараз кропивничани отримують 157 адмiнпослуг, то «Прозорий офiс» нового ЦНАПу надаватиме понад 300.

Кропивницькі художники можуть відзначити ювілей спілки у виставковому залі, який обіцяють розташувати на другому поверсі нового ЦНАПу.