Суд продовжив запобiжний захiд обвинуваченим у вбивствi таксиста в Кропивницькому

Перегляди: 802

Вчора, 14 лютого в Ленiнському районному судi вiдбулося судове засiдання у кримiнальному провадженнi за обвинуваченням у вчиненнi вбивства водiя таксi Євгена Орлова.

Про це CBN поінформували в прес-службі суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суд присяжних продовжив дослiджувати докази, якi надавала сторона обвинувачення на пiдтвердження вини обвинувачених у скоєннi кримiнального правопорушення.

За результатами судового розгляду у вiдношеннi одного з обвинувачених продовжили строк тримання пiд вартою до 14 квiтня 2019 року, у вiдношеннi неповнолiтнього обвинуваченого продовжили строк запобiжного заходу у виглядi домашнього арешту до 14 квiтня 2019 року.

Наступне судове засiдання вiдбудеться 18 березня 2019 року.

Нагадаємо, в березнi 2017 року на виїздi з Кропивницького виявили легковик iз тiлом Євгена Орлова в багажнику.

Правоохоронцi затримали двох пiдозрюваних у вбивствi чоловiка. Один iз них – неповнолiтнiй Вiталiй Пугаченко. Другий – Дмитро Царенко. За версiєю слiдства, вони викликали таксi в одне з дачних селищ, вимагали у водiя грошi, а коли той їм вiдмовив, почали його бити.

Звинувачення вважає, що Царенко 14 разiв ударив Орлова колючо-рiжучими предметами. Крововтрата привела до смертi таксиста. У чоловiка залишилися дружина i маленька дитина.

На другому роцi процесу гучну справу про звiряче вбивство Євгена Орлова почати слухати заново.