НСТУ пояснила, чому замінила менеджера Суспільного в Кропивницькому

Перегляди: 794

У менеджерки Кіровоградської філії Олени Роміциної 18 лютого закінчився строковий трудовий договір.

Припинення співпраці відбулося згідно з умовами цього договору, без передчасного його розірвання, пише «Детектор медіа».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олені Роміциній, якій не продовжили контракт, у НСТУ запропонували брати участь у наступному відкритому конкурсі на посаду менеджера філії.

«Рішення щодо не продовження контракту з менеджерами ухвалюється на основі звітів про роботу за період дії контрактів та планів менеджерів на наступний рік. Порівняно з іншими філіями, Кіровоградська дирекція у 2018 році не мала відчутного прогресу в частині адміністративно-господарського розвитку, а також були відсутні системні напрацювання у плані роботи менеджера на 2019 рік», – зазначила прес-служба Суспільного.

Нагадаємо, члени правлiння публiчного акцiонерного товариства «Нацiональна суспiльна телерадiокомпанiя України» призначили т. в. о. менеджера фiлiї у Кропивницькому головного iнженера вiддiлу технiчного забезпечення мовлення фiлiї Костянтина Карпова.

Тепер уже колишня менеджерка філії Олена Роміцина повідомила «Детектору медіа», що їй зателефонував заступник виконавчого директора НСТУ Михайло Шматов і сказав, що закінчилася строкова угода. «Пояснень реально підтверджених фактами якихось порушень не було», – сказала вона.

За словами Олени Роміциної, вона має 24,5 року досвіду роботи на всіх посадах телерадіокомпанії, проте їй не запропонували залишитися у філії на якійсь із посад.